Door persoonlijke omstandigheden is dit forum wat verslonst.
Ik hoop nu wel te kunnen opbouwen naar een gezellig forum


Welkom bezoeker,

Dit forum heeft niets met FB te maken, en is particulier{dat is ook de reden dat er geen duizenden leden zijn :cry: } Hier wordt wel gemodereerd, schreeuwers en ruziemakers zoals op Facebook worden hier verwijderd! ik hoop hier een gezellige groep samen te krijgen
Alleen voor gezellige bierdrinkers en hobby brouwers.

Schrijf u in als lid, het kost niets en u heeft de mogelijkheid ook om zelf uw account weer te verwijderen.
U bent wel verplicht om de leeftijd in te vullen!

Spammers, trollers, onruststokers, ruziezoekers, betweters worden hier verwijderd.
Hier zijn we voor onze hobby en respecteren elkaar. Ook al zou de bier gemengd worden met baby voeding. :o Als men het lekker vind, respecteer het. :mrgreen:

Proost!

Streek BIER Festival

Weet je een leuke bier evenement, voeg hem hier toe.
Je kan het ook in de agenda plaatsen. {even op het menu onder het blok klikken.

Lukt het niet, dan doe ik het achteraf wel
Gebruikersavatar
FijnproeversRobot
Site robot
Berichten: 378
Lid geworden op: 21 jan 2019, 08:40
mar 2019 16 09:48

Streek BIER Festival

Alweer 5e editie va het Streek BIER Festival in Edam


Gemotiveerd door de nog steeds groeiende speciaalbiercultuur heeft N!eventz weer een Streek BIER Festival op de agenda gezet, en wel op 9 maart. Deze editie vindt weer plaats in de fantastische ambiance van de Grote Kerk in Edam.

Bier in de kerk?
Jazeker, de monniken brouwden 3000 jaar voor Christus al bier…
De Grote Kerk in Edam, de grootste hallenkerk van Europa en top 100 rijksmonument van Nederland met 32 gebrandschilderde ramen, is daarom weer hét decor van het Streek BIER Festival!

Als bierliefhebber kan je het Streek BIER Festival in Edam echt niet missen! Je staat in een fantastische kerk, drinkt de lekkerste en meest unieke bieren uit de regio en je kan praten met de meesterbrouwers over hun bieren! Wat wil je nou nog meer?

In Noord Holland zijn op dit moment meer dan 130 brouwerijen! Op het Streek BIER Festival presenteren meer dan 10 brouwerijen uit Noord Holland +40 eigen gebrouwen bieren. Van pils tot stout..IPA en ook Saison wat lager in alcohol is. Er zijn bekendere brouwerijen zoals De Texelse Bierbrouwerij en Two Chefs Brewing uit Amsterdam, maar ook kleinere brouwerijen als Brouwerij Leeghwater en De Bezwooren Kerf. Alle brouwerijen brouwen zelf en het assortiment is heel divers en verrassend. Iedere editie zijn er tot nu toe weer nieuwe brouwerijen aanwezig geweest en er is ook deze editie weer een primeur…kom jij hem ontdekken?!

Bier & Bites
Bij een biertje hoort ook een bite, hier zorgen verschillende foodies uit de regio voor. Vijf uit Edam zal heerlijke verse frieten bakken en komt met een verrassende snack. Lekker broodje beenham van het spit of braadworst en ook plateaus charcuterie en kazen. Kopje koffie tussendoor? Dat kan ook en wel een hele bijzondere koffie! Deze wordt koud gezet met een spectaculair apparaat en wordt als het waren getapt net als bier. Het lijkt op Guinness bier…. Drink je geen bier…dan hoef je niet thuis te blijven! De Prinsenbar verzorgt ook wijnen, water en frisdranken. Het geheel zal allemaal gezellig omlijst worden door platen van oa Jan Runderkamp (Worst).

Quiz
Ben jij een biermaster? Doe dan mee aan de BIERQUIZ! Daag je vrienden/vriendinnen/collega’s of buren uit en win. Inschrijven kan bij de entree en is gratis. BIER PONG speel je bij de Prinsenbar. Heb je gescoord laat het maar horen hoor, het galmt zo lekker door de kerk…

Tickets
Koop nu je entreekaart voor het Streek BIER Festival online, er worden verschillende pakketten aangeboden, ook VIP tafels voor groepen vanaf 6 personen. Bij entree ontvangt iedereen een eigen proefglas en programma. Munten kosten € 1,25 per stuk.

Voor het laatste nieuws volg je ons via Social Media! Op onze Facebookpagina en onze Instagram #Streekbierfestivaledam wordt je continu up-to-date gehouden over het laatste nieuws, leuke feitjes en meer!

Streek Bier Festival, 9 maart 2019 Grote Kerk in Edam. Van 15.00 tot 22.00 uur. Zorg dat je erbij bent!

http://www.streekfoodfestival.nl/

Plaats reactie

Social Media